BraceTime Medemblik officieel geopend

Lachen met je hand voor je mond, omdat je gebit er niet zo mooie uitziet als je zou willen? BraceTime Medemblik kan helpen en opent officieel 28 oktober voor genodigden, maar omdat klanten zich al hadden aangemeld, is de orthodontiepraktijk al volop in bedrijf.

BraceTime is gevestigd naast Kenter Biesheuvel Tandartsen. “Kinderen uit Medemblik en omgeving hoeven nu niet zo ver meer voor orthodontie. Ditzelfde concept hebben wij in Obdam en Heerhugowaard, én straks ook in Hoorn. Kinderen die naar het voortgezet onderwijs gaan in een andere stad, blijven onder onze zorg. En ze komen ook bekende gezichten tegen, want bij elke locatie werken de artsen en assistenten roulerend.”

Trend

Marco Pachon uit Wognum en Nick Tuip uit Volendam staan graag klaar om de diverse mogelijkheden voor gebitsverbetering uit te leggen. “De trend van deze tijd is de onzichtbare beugel, vooral volwassenen maken daar gebruik van. De aligners zijn doorzichtig en vallen helemaal niet op wanneer je ze draagt. We maken samen met onze cliënt een stap voor stap behandelplan;. Maar er zijn natuurlijk veel meer opties mogelijk”, zegt Marco.

Nick is al enige tijd in BraceTime Medemblik aan de slag. “Voorheen werkte ik in Volendam, maar om mijn vleugels uit te slaan, is een goede keuze geweest. Op eigen benen staan in een grote, brede organisatie geeft mogelijkheden. In Medemblik zit ik echt op mijn plek en voel ik mij thuis.”

Een mooie glimlach geeft zelfvertrouwen. “Daar werken we natuurlijk naartoe”, zegt Marco. “Sommige kinderen, en zelfs volwassenen, voelen zich niet zo zeker omdat ze niet vrijuit durven te lachen. Het gebit is toch vaak één van de eerste dingen waar men naar kijkt; naar ogen en tanden. We zien dat onze cliënten opbloeien en weer openlijk lachen. Ze komen zo open en vriendelijk over. Daar doen we het voor en natuurlijk worden wij daar ook heel blij van.”

Alle leeftijden welkom

Een beugel is voor alle leeftijden. Een mooi en regelmatig gebit is behalve mooi ook belangrijk voor de gezondheid. Het voorkomt allerlei lichamelijk klachten. “Onze praktijk is uitgerust met de modernste apparatuur en er staat een ervaren team klaar die werkt naar een optimaal resultaat.”(tekst: Joyce Haakman-Dekker)